Поиск по этому блогу

вторник, 14 ноября 2017 г.

Картка​​«Універсальна»


Бонуси до 20% за купівлі карткою 
та 10% річних на залишок за карткою

     Картка​​«Універсальна​» – пластикова картка, що​​ дає можливість користуватися як власними грошима на картці, так і кредитними коштами. На цю картку можна отримувати перекази від родичів, знайомих або партнерів.

     Для​​тих,​​хто​​любить​​Україну! Ми пропонуємо безкоштовно картку в кольорах національного прапора. Це та сама картка «Універсальна», тільки з патріотичним дизайном! 

      Можливості ▪ Карткою «Універсальна» можна розраховуватися в торгових точках, Інтернеті та терміналах самообслуговування, а також знімати готівку в будь-якій точці світу. ▪ У разі використання кредитних коштів діє пільговий період до 55 днів. ▪ Картка «Універсальна» дозволяє зберігати власні гроші, доступ до яких можливий у будь-якій точці світу, і отримувати додатковий дохід у розмірі 7% річних на залишок особистих коштів понад 100 грн.

      Оформлення ▪ Картка «Універсальна» випускається за 15 хвилин. Для оформлення із собою досить мати тільки паспорт. Інші документи, такі, як довідка з місця роботи, не є обов’язковими, але їх наявність може стати важливим фактором під час визначення кредитного ліміту. Картка відкривається в національній валюті, випускається, обслуговується та перевипускається (після закінчення терміну дії) безкоштовно. 

      Кредитний ліміт і його використання ▪ На картку може бути встановлено кредитний ліміт до 25 000 грн (ліміт визначається банком під час оцінки платоспроможності клієнта, у тому числі й за наданими документами). Не слід заздалегідь обіцяти клієнту отримання кредитного ліміту на конкретну суму! 
     Період безкоштовного користування кредитом може становити до 55 днів. Мінімальний щомісячний платіж за кредитом становить 5% від суми заборгованості (але не менше 100 грн), що не створить значного навантаження на сімейний бюджет. 
     Погашати заборгованість можна будь-яким зручним способом: автоматичним списання з Картки для виплат зарплати або пенсії, у відділенні ПриватБанку, через термінал самообслуговування або в Інтернет-банку Приват24. При цьому погашена частина ліміту знову стає доступною для використання. 

Пільги та бонуси ▪ Розраховуючись карткою в торгових точках, клієнт не платить додаткових комісій, а зняти особисті кошти через банкомат можна за пільговим тарифом. 
     Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми лояльності «Бонус Плюс», власник картки отримує бонуси – до 20% від вартості покупки. Список учасників програми можна подивитися на сайті bonus.pb.ua або в мобільному додатку «Бонус Плюс».

Комментариев нет:

Отправить комментарий